Kodsök:

Logs Loggar för Melopomene - De nio muserna    Hittad 15x Not Found 0x 0x

Hittad 2012-08-03 Pappson hittade

Var på en AW-runda med en massa gubbar och gummor men det var bara jag, Lillangen och Starzinger som var intresserade av en OC-gömma. Den var lite lurig att komma åt men det gick bra ändå. Skrattande

 

Tack för denna gömma!

Hittad 2012-08-03 starzinger hittade

Togs med blandannat Pappson och Lillangen. Var på afterworcaching och några skulle logga en närliggande GC. Vi passade dock på att ta denna. Just nu är området avspärrat med staket pga arbete. Det gör att den kan vara svår att logga. Nu hindrade det inte oss då vi var här sent på kvällen och kunde smita in ändå. TFTC

Hittad 2012-08-03 Lillangen hittade

Loggades på afterworktur med bl.a. Pappson och Starzinger som också har opencachekonton. OskisÅ och #Odie skrevs också in så de får väl fixa konto så de kan logga. Här var det avstängt med byggstängsel, men det har väl adrig hindrat en seriös cachare. Behöver inte sättas på vila, men kan inte loggas på dagtid så länge stängslet är på plats. Tusen tack för denna!

Hittad 2012-01-04 Bad-karma hittade

När jag var här i somras var det en taxi som parkerat och tog fika precis vid gömman. Ikväll i blåst och mörker gick det lättare att få tag på den.

TFTC

Hittad 2011-10-01 Erlingarna hittade

Hittade denna när vi tänkt lägga ut en här själva, visste ens nte att denna sidan fanns . TFTC !

Hittad 2011-03-07 ciklider hittade

Snabbt hittad på dagens andra stopp på vår lunchcacingrunda. OlofL och Tercez passade på att besöka GC cachen på "andra" sidan huset innan vi kom hit.

Här var det väldigt bra att Tercez var med, även om jag hittade platsen för burken hade han bäst förutsättningar att få fram den :).

Tack för cachen!

Hittad 2011-03-07 Tercez hittade

Hittades på en lunchrunda med cachingkollegor. TFTC

Hittad 2011-03-07 OlofL hittade

På en lunchpromenad med kollegor hittade vi denna cachen. Efter denna gömma passade vi på att inta köttbullar med mos på den närbelägna kaffebaren. Tack för cachen!

Hittad 2011-01-08 nilssol hittade

En liten eftermiddagsrunda

Hittad 2010-08-26 llavids hittade

På en kvällsrunda efter jobbet hamnade vi här! TFTC

Hittad 2010-07-22 Upholsterer hittade

Här var det teamwork som gällde. Min sambo hjälpte mig upp och sedan var den loggad och klar! Jag hade varit här ett par gånger innan och fått bra hum om var den kunde vara men då var det alltid mugglare överallt som gjorde det omöjligt att logga den.

Hittad 2010-07-22 mikr hittade

Kanske inte dom bästa koordinater, men den hittades o loggades.

Tänk vad öde en stad kan vara...

TFTC

Hittad 2010-07-22 StormHill hittade

2 minuter innan det nya dygnet hittades denna av mikr. Efter att vi hade släppt av NyEd vid Pildammsparken tyckte vi att vi kunde fortsätta med några cacher till, det var ju inte så mugglartätt på denna tidpunkten. Flört

TFC

Hittad 2010-07-22 sva_cacher hittade

Idag var det svårt att få inspiration trots flera försök under en kvällspromenad. Men med lite samarbete kunde den här musan i alla fall fångas.

Hittad 2010-05-23 DenFete hittade

{*FTF*}@22:24

Oj va två mugglare tittade på mig när jag studerade allt möjligt och dom ville först inte försvinna. Jag höll på att ge upp men då försvann de och då var det "bara" att logga.

TFTC

[Tillbaka till cachebeskrivningen]